کاهش وزن با خوردن نان سبوس دار – تفکر مدرن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، نرگس جوزدانی گفت: مصرف زیاد نان سبوس‌دار و برنج قهوه‌ای به عنوان بخشی از رژیم صبحانه و درمان برخی بیماری‌ها مانند سندرم روده تحریک‌پذیر، کم خونی مقاوم و… بسیار مفید است.

کارشناسان معتقدند مصرف نان در افراد مبتلا به فشار خون و حتی فشار خون باید حذف شود.

این متخصص تغذیه و تغذیه تاکید کرد: نان های سبوس دار به کند شدن جذب کربوهیدرات های موجود در نان، کنترل قند خون و انسولین کمک می کنند و می توانند قند خون ناشتا را کاهش دهند.

مطالعه ای که روی 15000 زن بین 45 تا 65 سال انجام شد، نشان داد که خوردن نان سبوس دار باعث کاهش مرگ و میر می شود.

جوزدانی گفت: مصرف نان سبوس دار خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد و مصرف 5 گرم فیبر از نان سبوس دار خطر ابتلا به آن را 30 درصد کاهش می دهد. اما نان سبوس دار خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را دو برابر می کند.

به گفته متخصصان تغذیه، زنانی که روزانه 3 یا بیشتر غلات کامل می خورند، وزن بیشتری از دست می دهند و به مرور زمان کمتر اضافه وزن پیدا می کنند.

وی گفت: 25 مطالعه نشان می دهد افرادی که به طور منظم و حداقل یک بار در روز نان سبوس دار مصرف می کنند، کمتر به بیماری قلبی مبتلا می شوند. 30 درصد سکته های مغزی در مردان با مصرف 10 گرم فیبر در روز کاهش می یابد.

خوردن نان سبوس دار باعث کاهش کلسترول، فشار خون و سرطان می شود.

  ثبت نام در طرح جهش تولید مسکن غیرمتعهدها + شرایط - تفکر مدرن

انتهای پیام/*

(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)

لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1276465

دیدگاهتان را بنویسید