به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز با 51 رای موافق، 172 رای مخالف و 4 رای ممتنع مخالف دو فوریت طرح حذف تبصره هنر قانون حمایت از جوانان و خانواده. این طرح طبق معمول در حال بازنگری است.
ال. تی هنر. ماده 1 این قانون به شرح زیر است:
وزارت کشور با همکاری مرکز آمار ایران موظف است همه ساله بر میزان زاد و ولد و کل زاد و ولد در کشور نظارت مستمر داشته باشد و پیشنهادات لازم را در خصوص برنامه ریزی برای بهبود نرخ زاد و ولد به ستاد ملی جمعیت ارائه دهد. در کشور. استان ها و شهرستان ها
تبصره: اعطای کلیه امتیازات و تسهیلات این قانون منوط به این است که نرخ باروری در شهرستان محل تولد پدر یا فرزند از 2.5 بیشتر نباشد. این محدودیت شامل امتیازات و تسهیلات مندرج در مواد (6)، (7)، (8)، (17)، (22)، (23)، (26)، (40)، (41)، (43). ، (49)، (66) و (68) و همچنین موارد مقرر در قوانین قبلی وجود نخواهد داشت.
عبدالناصر درخشان در تشریح فوریت این طرح گفت: مردم سیستان و بلوچستان کجا کم کاری کرده اند و در کدام مناسبت ملی و حماسی روی صحنه نرفته اند؟ چرا سیستان و بلوچستان را از مشوق محروم کردیم؟
وی تاکید کرد: مردم هرگز به قراردادی که با نظام و ولایت بسته اند عمل نمی کنند. از این همه ایثار و از خود گذشتگی و حضور حماسی مردم این استان نباید غفلت کرد و آبی به آسیاب دشمن ریخت.
نماینده مردم ایران در مجلس شورای اسلامی گفت: مشوق هایی برای قانون گذاری جوانان و حمایت از خانواده برای مناطق فقیرنشین مانند سیستان و بلوچستان نیز باید در نظر گرفته شود.
معین الدین ساعدی در این خصوص گفت: مقام معظم رهبری بحران جمعیت را یکی از چالش های اصلی کشور می دانند و تمرکز ایشان بر تولد و جوانی جمعیت است و در این راستا نمایندگان مجلس قانون جوانان را به تصویب رساندند. “
نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس بند 9 اصل سوم قانون اساسی که بر رفع تبعیض های ناروا و ایجاد فرصت های مساوی در عرصه های مادی و معنوی تاکید دارد، تبصره (د) اصل قانون اساسی. ماده 1 این قانون با عدالت مغایرت دارد. رسانه های اپوزیسیون اکنون با این استدلال که سیستان و بلوچستان تنها استانی است که از مزایای قانون حمایت از جوانان و خانواده برخوردار نیست، به دنبال تجزیه کشور هستند.
فاطمه محمدبیگی در مخالفت با درخواست تجدیدنظر در یک فوریت طرح حذف تبصره ماده یک قانون حمایت از جوانان و خانواده گفت: امروز قانون راهبردی برای حمایت از خانواده داریم.
یکی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس این قانون اعطای امتیازات و تسهیلات باید برای افزایش زاد و ولد انجام شود. در بند (د) قانون، وزارت کشور موظف است هر ساله با همکاری مرکز آمار ایران موالید و موالید در سراسر کشور را رصد و آمار جمعیت استان ها و شهرستان ها را به ستاد ملی ارائه کند. این بند حذف شده است.
وی گفت: چگونه می توانیم مسکن یا سلامت آنها را برنامه ریزی کنیم بدون اینکه بدانیم چند زن باردار، زوج های نابارور و خانواده های پرجمعیت وجود دارد.
انتهای پیام/4164/