به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا محمد مخبر، ظهر امروز (یکشنبه) در نشست نهضت احیای واحدهای اقتصادی با حضور رئیس کل بانک مرکزی و روسای برخی بانک های موجود، با اشاره به اینکه مقداری تولید واحدها و کارگاه ها در سال های گذشته بی ثباتی شاخص های کلان اقتصادی را دچار چالش یا تعطیل کرده است.
معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: سریع ترین و کم سرمایه ترین راه برای ایجاد اشتغال در کشور کمک به راه اندازی مجدد شرکت های تعطیل و نیمه تعطیل با سرمایه در گردش، رفع موانع و ارائه تسهیلات بانکی است.
محبر با تاکید بر اولویت بندی بنگاه های اقتصادی در نهضت احیای واحدهای اقتصادی افزود: بنگاه های صادرات محور و همچنین مرتبط با کالاهای استراتژیک مانند حبوبات، کالاهای اساسی و فناورانه باید در اولویت احیاء قرار گیرند تا کشور. آیا شما باید در این زمینه ها وارد کنید.
وی با اشاره به نامگذاری سال جدید به عنوان «تولید; «دانشبنیان، اشتغالزایی» از سوی مقام معظم رهبری افزود: احیای واحدهای دانشبنیان و دانشبنیان تعطیل و نیمه تعطیل و حمایت و حمایت از پردیسهای علم و فناوری باید در اولویتهای بعدی قرار گیرد. جنبش احیای اقتصادی واحدها.
معاون اول رئیسجمهور از دبیر نهضت تشکلهای اقتصادی خواست با بررسی و دستهبندی موانع و ارائه راهکارها با همکاری بانکها و موسسات حمایتی، برنامه مدون برای احیای حداقل ۶ هزار واحد تعطیل و نیمه تعطیل در کشور را تدوین کنند. 1401.
در این نشست سیدامیرحسین مدنی دبیر نهضت احیای واحدهای اقتصادی با ارائه گزارش پیشرفت فعالیت واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل گفت: بررسی ها و مشاهدات نشان می دهد 45000 واحد تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شده است. دور که از این تعداد 33000 واحد غیرفعال و 11000 واحد نیمه فعال کمتر از 50 درصد فعالیت هستند.
وی ادامه داد: 460 واحد در سال جاری به همت احیای مجموعه ها احیا شده و همچنین 40 واحد در حال احیا هستند.
همچنین در این جلسه خاطرنشان شد: 12 میلیارد تن منابع از منابع شش بانک عامل برای واریز وجوه احیای شش هزار واحد اقتصادی خرد، کوچک، متوسط و بزرگ در سال 1401 در نظر گرفته شده بود.
انتهای پیام/4164/