یک روانشناس می گوید: مهارت های حرکتی ادراکی نقش بسیار اساسی در مشکل یادگیری دارد. این مهارتها به گروهی از مهارتهای حرکتی اشاره دارد که به فرد کمک میکند اطلاعات حسی را بیشتر درک کند و به او اجازه میدهد تا به مهارتهای حرکتی مورد نظر توجه بیشتری داشته باشد.
وی گفت: تمرینات حسی-حرکتی می تواند فرآیند ادراک و مسیرهای مراکز متصل در مغز را بهبود بخشد و منجر به بهبود یادگیری، افزایش سرعت واکنش، توجه و تمرکز و هماهنگی دو طرفه بدن و چشم و دست شود. تمرینات حسی حرکتی شامل تمرینات هوازی، بالا رفتن و پایین آمدن از پله ها، حرکت روی تخته تعادل، حرکت در مسیرهایی با علائم و اشکال مختلف است.
به گزارش جوانباخت، در سال های اخیر با شیوع بیماری عروق کرونر و افزایش مراقبت والدین و کودکانی که در خانه می مانند، کم تحرکی و به دنبال آن کاهش فعالیت های حسی- حرکتی افزایش یافته است. مواجه هستیم.
وی بیان کرد: لازم است ابتدا خانواده ها و معلمان با انجام بازی هایی برای تقویت مهارت های حسی حرکتی از بروز مشکلات بعدی پیشگیری کنند و در مرحله بعد با بررسی وضعیت یادگیری کودک در صورت مشاهده مشکل برای تشخیص به موقع و مداخلات تخصصی انجام شود. “با روانشناسان متخصص در کودکان استثنایی مشورت کنید.
انتهای پیام/*
(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)
لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1277623