به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، ایرینا پیسارووا، متخصص تغذیه که در پاپ کورن تخصص دارد، می گوید: «بیشتر مردم آن را یا شور یا شیرین می خورند. علاوه بر این، روغن نیز به آن اضافه می شود. باعث دیابت، اضافه وزن، چاقی، دیابت و بیماری های قلبی عروقی می شود. اگر ذرت بو داده شور بخوریم، نمک زیاد باعث تورم می شود. به خصوص اگر مشکلات کلیوی دارید.
او توصیه کرد سیبهای خشک، گلابی، میوههای تازه و میانوعدههایی مانند سبزیجات را جایگزین پاپ کورن کنید. اینها قندهای طبیعی، فقط فروکتوز، به علاوه ویتامین ها، عناصر کمیاب و فیبر هستند.
می توانید از آجیل استفاده کنید، اما طبیعی و نه شور.
انتهای پیام/*
(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)
لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1254224