طرز تهیه یک غذای خوشمزه از عدس و ذرت – تفکر معاصر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه نوین، از عدس و ذرت به عنوان میان وعده یا میان وعده استفاده می شود. این غذا در بین سوپ ها و خورش ها محبوبیت خاصی دارد. برای تهیه این لنز خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای خوراک عدس و ذرت

  • عدس 3/4 پیمانه
  • 2 فنجان ذرت
  • آب مرغ 2 پیمانه
  • سس گوجه فرنگی 400 گرم
  • گوجه فرنگی رنده شده 400 گرم
  • سیر له شده 3 حبه
  • 1 عدد پیاز متوسط ​​خرد شده
  • فلفل سبز خرد شده 1 عدد
  • پودر فلفل قرمز (فلفل قرمز کوچک) 2 قاشق غذاخوری
  • ادویه ها را 1/4 قاشق چایخوری مخلوط کنید
  • زیره 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه علوفه از عدس و ذرت

تمام مواد به جز ذرت و سس گوجه فرنگی را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد و بعد از جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا نیم ساعت بجوشد و سس گوجه فرنگی و ذرت را اضافه می کنیم. یک ربع دیگر به پختن ادامه دهید. با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.

انتهای پیام/*

(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)

لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1278116

  وزیر خارجه پاکستان احتمالا به روسیه سفر خواهد کرد

دیدگاهتان را بنویسید