به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه نوین، از عدس و ذرت به عنوان میان وعده یا میان وعده استفاده می شود. این غذا در بین سوپ ها و خورش ها محبوبیت خاصی دارد. برای تهیه این لنز خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خوراک عدس و ذرت
- عدس 3/4 پیمانه
- 2 فنجان ذرت
- آب مرغ 2 پیمانه
- سس گوجه فرنگی 400 گرم
- گوجه فرنگی رنده شده 400 گرم
- سیر له شده 3 حبه
- 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
- فلفل سبز خرد شده 1 عدد
- پودر فلفل قرمز (فلفل قرمز کوچک) 2 قاشق غذاخوری
- ادویه ها را 1/4 قاشق چایخوری مخلوط کنید
- زیره 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه علوفه از عدس و ذرت
تمام مواد به جز ذرت و سس گوجه فرنگی را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد و بعد از جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا نیم ساعت بجوشد و سس گوجه فرنگی و ذرت را اضافه می کنیم. یک ربع دیگر به پختن ادامه دهید. با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
انتهای پیام/*
(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)
لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1278116