طرز تهیه کورت و باربیکیو خوشمزه – تفکر معاصر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه نوین، کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب دربری یکی از انواع کباب بدون ناچوک است که بسیار شیک و آماده شده و طعم فوق العاده ای دارد. برای این کباب از مرغ و گوشت به صورت نواری و رول استفاده می شود. تاریخچه این کباب به دربار ناصرالدین شاه قاجار می رسد. این کباب زیبا و خوشمزه را می توانید در مهمانی های خاص تهیه و سرو کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب حیاطی با ما همراه باشید.

معرفی کباب ثریا

انواع کباب ایرانی غذای رسمی و مجلسی ایرانیان است. گردشگران خارجی معمولا ایران را با چندین محصول از جمله: فرش، زعفران، انواع کباب و برنج ایرانی می شناسند. کباب را معمولا یک غذای شاهانه و شاهانه می دانند که به مرور زمان علاوه بر پادشاهان، مردم عادی نیز فرصت خوردن آن را پیدا کردند.

کباب ها ممکن است یکسان به نظر برسند، اما بسته به کیفیت مواد استفاده شده و مهارت سرآشپز، قیمت های متفاوتی دارند. همه کباب ها در 2 نوع بسته به ذائقه هر فرد خورده می شوند: 1: کباب با نان و ریحان و 2: کباب با برنج یا برنج.

کباب دربری یکی از غذاهای شیک و خوشمزه مجلسی است که به آن کراب ثریا نیز می گویند. بر اساس شباهت معانی نام کباب سلطانی و کباب دربری، برخی به اشتباه این دو نوع کباب را یکی می دانند، در حالی که مشخص است کباب دربری (کراب ثریا) از نظر ظاهری بسیار از مواد ضروری است. و طرز پخت و سرو چیزی با کباب سلطانی فرق دارد.

  ثبت اولین رکوردهای رسمی غواصی ایران در بخش آقایان و بانوان

نمونه بارز آن شکل ظاهری این دو کباب است که سلطانی ظاهری بلند و خطی دارد اما بارگاه به شکل رول و گرد است. کباب درابی (کباب ثرایی) یکی از کباب های خوشمزه ای است که طرفداران خود را دارد کباب شاهی نخورید کباب شاهی. البته منکر طعم کباب سلطانی نیستیم.

لازم به ذکر است کباب سلطانی قدمت و قدمت بیشتری نسبت به کباب سلطانی دارد و مورد علاقه همه پادشاهان بود و سپس کباب های دیگر رواج یافت. انواع کباب ابتدا به غذای مخصوص دربار تبدیل شد و به مرور زمان از بارگاه بیرون آمد و وارد رستوران ها و میزهای مهمانی در اقشار مختلف شد.

از گوشت گوسفند برای تهیه کباب مجلسی استفاده می شود. سیخ وسیله ای فلزی یا چوبی است که وسیله ای پرکاربرد برای تهیه انواع کباب است. به اصطلاح مواد کباب را به سیخ می کشند و سیخ را روی آتش نگه می دارند که البته دقت و مهارت خود را دارد. البته وجود ذغال و گریل هم بعد از نوع سیخ حائز اهمیت است.که سبک های مختلف کباب حیاطی خوشمزه درست می کنند.

مواد لازم برای کباب

  • 2 عدد پیاز بزرگ
  • گوشت گوسفند 1 عدد کامل بدون استخوان
  • سینه مرغ کامل 1 عدد
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش درست کردن کباب

پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و با کمی زعفران دم کنید و با نمک مخلوط کنید و در ظرفی بریزید.گوشت گوسفند یکی از گوشت های لذیذ بسیاری از کباب هاست.در این مرحله گوشت گوسفند را به صورت ورقه های نازک برش بزنید. سپس نوارهای 3 تا 4 سانتی متری و به طول 10 سانتی متر برش می زنیم یعنی به اندازه های 4*10 تقسیم می کنیم به این دلیل است که می خواهیم آنها را حلقه حلقه کنیم سپس سینه های مرغ را به صورت استیک برش داده و برش می دهیم. نوارها سعی کنید مرغ را به اندازه گوشت برش دهید.

  واکنش فوق ستاره پرسپولیس به فایل صوتی کنعانی - اندیشه معاصر

در اینجا پیشنهاد می کنیم گوشت و مرغ را جداگانه در ظرفی بریزید و امتحان کنید. چشیدن گوشت گوسفندی برای کباب یکی از قابل فهم ترین محصولاتی است که حتما از آن استفاده خواهید کرد.می توانید مخلوطی از پیاز، زعفران، نمک و فلفل را به اندازه گوشت و مرغ اضافه کنید. حالا درب آن را ببندید و در یخچال بگذارید 1 ساعت اجازه دهید مواد گوشت و مرغ را بخورند.

گوشت و مرغ را بعد از امتحان کردن به سیخ بریزید. برای استفاده از تخته ابتدا برش های گوشت گوسفندی را روی تخته قرار دهید و سپس برش های مرغ را روی آن قرار دهید و آنها را گرد کنید و سعی کنید رول ها هم اندازه و یک شکل به نظر برسند. این کار ظاهر کار را بسیار زیباتر می کند.

سیخ های رول گوشت و مرغی که آماده کرده اید را روی کباب پز زغالی بچینید و بگذارید بپزند. طرز پخت بستگی به خود شما دارد سعی کنید گریل را روشن نگه دارید اما زیاد داغ نباشد تا کباب ها نسوزند. کافی است یک گرمی یکنواخت و ملایم داشته باشید. با فن می توانید حرارت را ثابت نگه دارید و اجازه دهید تا رولت های کباب بپزند و بعد از پخت می توانید کره را آب کرده و روی کباب ها بریزید. این کار را مستقیم انجام ندهید و با قلم مو انجام دهید تا همین کره به همه کباب ها منتقل شود.

پس از آماده شدن این کباب آن را از سیخ خارج کرده و برنج خود را که از قبل با آن آماده کرده اید سرو کنید. کباب شما آماده سرو است. بنوشید و لذت ببرید.

  نقش مهم والدین در عزت نفس کودکان - اعتماد به نفس - تفکر مدرن

نکات جالب تهیه باربیکیو در حیاط

  1. می توانید روی سیخ چوبی بپزید و در فر از قبل گرم شده بپزید.
  2. می توانید از دستور گوساله نیز استفاده کنید.
  3. در صورت تمایل می توانید در نهایت کباب را با کره آب شده بریزید.

انتهای پیام/*

(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)

لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1253110

دیدگاهتان را بنویسید