طرز تهیه هویج پلو با کوفته و مجلسی خوشمزه – تفکر مدرن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه نوین هویج پلو غذای بسیار خوشمزه ای است. این غذا را می توان به عنوان دسر یا اسموتی تهیه کرد. رنگ نارنجی زیبای هویج در پلو به همراه گوشت سرخ شده ریز و خوشمزه بسیار اشتها آور است. اگر شما هم دوست دارید انواع برنج مخلوط و رنگی را امتحان کنید; نگران هویج خوشمزه پلو نباشید. در این مطلب با هویج پلو با گوشت سرخ شده آشنا می شویم. در ادامه با ما همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هویج پلو با گوشت سرخ شده را مشاهده کنید.

مواد لازم هویج پلو با گوشت سرخ شده

  • برنج 3 پیمانه
  • هویج نیم کیلو
  • گوشت بدون استخوان 400 گرم
  • 2 عدد پیاز
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
  • سیب زمینی یا نان برای ته دیگ

طرز تهیه هویج پلو با گوشت سرخ شده

  • سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. پیاز را جداگانه با رنده ریز رنده کنید. آب اضافی را تا حد امکان حذف کنید. گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را با نمک و فلفل و زعفران مخلوط کنید. و مواد را کنار بگذارید.
  • برنج را که چند ساعت خیس کرده اید به صورت خورش یا صافی بجوشانید. اجازه ندهید برنج له شود.
  • در حالی که برنج در حال دم کشیدن است، کوفته و هویج را بپزید. گوشت را که ترجیحاً به مدت 1 ساعت در یخچال باشد با دست به صورت گلوله های کوچک به اندازه یک گردو برش دهید. کف ماهیتابه ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی بریزید و وقتی کمی داغ شد کوفته ها را داخل آن بریزید و روی حرارت نسبتاً کم سرخ کنید.
  • بعد از سرخ شدن کوفته ها، هویج های خلال شده را در دو قاشق غذاخوری روغن یا کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند. در صورت تمایل می توانید کمی پیاز داغ به هویج اضافه کنید که برنج را خوشمزه تر می کند.
  • برای تهیه زعفران 1/4 قاشق چایخوری زعفران را له کرده و در ظرفی بریزید و 1/2 فنجان آب جوش اضافه کنید و یک بشقاب روی ظرف قرار دهید. بعد از 5-10 دقیقه زعفران دم کرده و آماده است.
  • چند قاشق برنج را با زعفران بجوشانید و هم بزنید. برنج ساده را با هویج، گوشت سرخ شده، برنج زعفرانی و خلال بادام و پسته تزیین کنید.
  تشریفات و هزینه ها را به حداقل برسانید

مواد لازم برای هویج پلو با گوشت سرخ شده روش دوم

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • پیاز متوسط ​​1 عدد
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به اندازه کافی
  • 2 عدد هویج
  • 2 فنجان برنج
  • روغن سرخ کردنی 4 قاشق غذاخوری
  • زعفران آب پز، بادام و پسته خرد شده (برای تزیین)

طرز پخت هویج پلو با گوشت سرخ شده روش دوم

سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. پیاز را جداگانه با رنده ریز رنده کنید. آب اضافی را تا حد امکان حذف کنید. گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را با نمک و فلفل و زعفران مخلوط کنید. سس پیراشکی شما آماده است. برنج را که خیس کرده اید چند ساعت به صورت خورش یا صافی بجوشانید. اجازه ندهید برنج له شود.

در حالی که برنج در حال دم کشیدن است، کوفته و هویج را بپزید. گوشت را ترجیحاً به مدت 1 ساعت در یخچال به صورت گلوله های کوچک به اندازه گردو برش دهید. کف ماهیتابه ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی بریزید و وقتی کمی داغ شد کوفته ها را داخل آن بریزید و روی حرارت نسبتاً کم سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن کوفته ها، هویج های خلال شده را در دو قاشق غذاخوری روغن یا کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند. در صورت تمایل می توانید کمی پیاز داغ به هویج اضافه کنید که برنج را خوشمزه تر می کند.

برای تهیه زعفران 1/4 قاشق چایخوری زعفران را پودر کرده و در ظرفی بریزید و 1/2 فنجان آب جوش اضافه کنید و یک بشقاب روی ظرف قرار دهید. بعد از 5-10 دقیقه زعفران دم کرده و آماده است.

  تولید ربات های هوشمند گارسون توسط دانش آموختگان محترم

چند قاشق برنج را با زعفران بجوشانید و هم بزنید. برنج ساده را با هویج، گوشت سرخ شده، برنج زعفرانی و خلال بادام و پسته تزیین کنید. پلو از هویج مجلسی شما آماده ای. نوش جان!

انتهای پیام/*

(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)

لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1263465

دیدگاهتان را بنویسید