طرز تهیه فلافل بازار لبنان – اندیشه معاصر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر اگر بخواهید فلافل لبنانی خانگی با سس سرو کنید، بهتر است سس آن سس گوجه فرنگی خانگی باشد که از کمی نمک تهیه می شود و از گوجه فرنگی تازه استفاده می شود. ترشی ها نیز یکی از همراهان اصلی این غذا هستند. البته می توانید فلافل لبنانی را با برگ کاهو تازه و گوجه فرنگی خرد شده نیز امتحان کنید. یک نوشیدنی خوب می تواند یک لیوان آب لیمو باشد، البته با طعم عرق نعنا برای کمک به هضم غذا. البته چای نعناع هم گزینه خوبی برای فست فودهای حرفه ای (مثل هندی ها) است.

مواد لازم برای تهیه فلافل لبنانی 4 نفره

2 فنجان نخود فرنگی آسیاب شده 2 فنجان
پیاز بزرگ 1 x
تخم مرغ 1 x
روغن سرخ کردنی 7 قاشق غذاخوری
زردچوبه، پاپریکا و نمک به درجه دلخواه
آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
کل زمان پخت: 30 دقیقه

دستور تهیه فلافل بازار لبنان:

برای درست کردن فلافل لبنانی ابتدا نخود آسیاب شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و پیاز رنده شده، تخم مرغ و ادویه را اضافه کنید.
پیاز را نگینی رنده کنید و فلفل قرمز را به دلخواه اضافه کنید. اصل این غذا تند است اما در صورت تمایل می توانید مقدار غذای تند را کم یا زیاد کنید.
در تابه ای با دیواره بلند کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود.
* سپس مقداری مایه فلافل بردارید و در قالب مخصوص بریزید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود.
* فلافل ها را پس از سرخ شدن در سبدهای فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. از این طریق می توانید فلافل های آماده با تکه های نان و ترشی سرو کنید.

  جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی با امیر آشتیانی

انتهای پیام/*

(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)

لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1257217

دیدگاهتان را بنویسید