به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، شیر برنج با سادگی و دستور پخت آسان بسیار خوشمزه است و علاوه بر خوش طعم بودن این غذا بسیار مفید نیز می باشد (مثل جو دوسر با آرد برنج مخصوصا برای کودکان). علاوه بر گرم می توانید شیر برنج و سرد سرو کنید که در این صورت شیر برنج خوشمزه ای خواهید داشت. توصیه می کنیم اگر تا به حال شیر برنج سرد نخورده اید حتما امتحان کنید و می توانید این غذا را برای صبحانه و حتی ناهار و شام بپزید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیر برنج با کارامل را توضیح دهیم.
مواد لازم شیر برنج کاراملی
- برنج ایرانی معطر 1 پیمانه
- 3.5 فنجان شیر
- شکر 1/2 پیمانه
- پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- کرم پودر کارامل 1 بسته
طرز تهیه شیر برنج کاراملی
برنج را از شب قبل خیس کنید. سپس با 2 لیوان آب بپزید تا شکفته شود و آب آن را بگیرید و شیر و شکر را اضافه کرده و بجوشانید و کاملا سفت شود سپس پودر ژلاتین را به روش بنماری در نصف لیوان آب حل کنید ژلاتین حل شده کارامل خامه پودر و وانیل را به شیر برنج اضافه کنید و چند جوش از روی حرارت بردارید و کف خامه کارامل را به شکل دلخواه بریزید و شیر برنج را در قالب بریزید و به مدت 4 تا 5 در یخچال بگذارید. ساعت ها. سپس به ظرف برگردید.
انتهای پیام/*
(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)
لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1276521