طرز تهیه سس شکلاتی براق؛ مناسب برای کاور کیک – اندروید مدرن

همانطور که می دانید کیک های شکلاتی یکی از محبوب ترین کیک ها در جهان هستند. به سختی کسی می تواند به کیک شکلاتی نه بگوید. حتی کسانی که شکلات دوست ندارند معمولا یک تکه کیک شکلاتی با خامه شکلاتی را از دست نمی دهند. یکی از پرطرفدارترین کاورهای کیک شکلاتی سس شکلاتی است که معمولا برای پوشاندن همه کیک ها و شیرینی های شکلاتی یا وانیلی استفاده می شود.

برای شیرینی هایی که در خانه می پزی می توانید با مواد موجود سس شکلاتی خوشمزه ای تهیه کنید. این سس شکلاتی برای پوشاندن کیک، شیرینی و تارت بسیار مناسب است. در ادامه این مطلب با طرز تهیه سس شکلاتی براق به همراه نکات و ترفندهای مهم مربوط به تهیه آن، کاربران گرامی آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی براق

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
آب سرد: 3 قاشق غذاخوری
شکر: 1 پیمانه
آب: دو سوم لیوان

طرز تهیه سس شکلاتی براق

سس شکلاتی درخشان

1- پودر ژلاتین + سه قاشق آب سرد را در یک کاسه یا لیوان کوچک بریزید و به روش بن ماری روی بخار پز کتری قرار دهید تا آب شود. خامه صبحانه را در ظرف کوچکی بریزید و بخارپز کنید تا رقیق شود.

۲- شکر و دو سوم لیوان آب را در قابلمه ای بریزید. تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و صبر کنید تا شکر به آرامی در آب حل شود و شکر و آب را هم نزنید. در آخر اگر دیدید شکر وسط تابه جمع شده است با قاشق هم بزنید. ده دقیقه دیگر اجازه دهید آب و شکر بجوشد و شفاف شود.

  تعداد قربانیان فجایع نوروزی به 520 نفر رسید - اندیشه معاصر

3- در مرحله بعد پودر کاکائو را داخل مخلوط آب و شکر بریزید و خیلی سریع با همزن دستی هم بزنید یا هم بزنید تا کاکائو در آب و شکر حل شود و گلوله نشود.

4- سپس خامه رقیق شده را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. پنج دقیقه بعد از به جوش آمدن سس، حرارت را خاموش کنید و پودر ژلاتین آب شده را به سس اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا سس را از صافی با سوراخ های خیلی ریز عبور دهید تا شکر، ژلاتین و پودر کاکائو حل نشده از سس جدا شود. حالا سس براق شما آماده است.

نکات مهم

1- هرگز سس تند را روی کیک نریزید. چون خامه را آب می کند یا مواد کیک را مخلوط می کند. در ضمن اگر سس را خیلی سرد روی کیک بریزید حالت براق و شفافی نخواهد داشت. وقتی به دمای اتاق رسید سس را حتما اضافه کنید. یعنی وقتی نه گرم است و نه سرد روی کیک می ریزند.

۲- بعد از اینکه کیک یا کیک را با سس ریختید، حتما کیک را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سس گرفته شود.

3- این سس را می توان در ظرف در بسته به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کرد. قبل از استفاده حتما سس را گرم کنید.

انتهای پیام/*

(2 بار بازدید شده، 2 بازدید امروز)

لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1242612

دیدگاهتان را بنویسید