طرز تهیه خوراک مرغ با ذرت و لوبیا – تفکر مدرن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، مرغ با ذرت و لوبیا شاید غذای ساده و نسبتاً مناسبی به نظر برسد، اما اگر آن را به صورت حرفه ای تهیه کنید، می تواند یکی از غذاهای سفره مهمانی شما نیز باشد. غذای مرغ رنگارنگ غذای خوشمزه ای است که برای هر سلیقه ای مناسب است. تمام این بهانه ها برای آموزش پخت غذای مرغ با ذرت و لوبیا کافی است. با ما بمان.

مواد لازم برای خوراک مرغ با ذرت و لوبیا

  • کنسرو ذرت 1 قوطی
  • لوبیا (کنسرو شده) 1 قوطی
  • 2 عدد سینه مرغ
  • سالسا 450 گرم
  • پنیر خامه ای 225 گرم
  • چیپس تورتیلا به مقدار لازم

طرز پخت مرغ با ذرت و لوبیا

ذرت ها را در یک قابلمه بریزید. سپس سینه مرغ و لوبیا و سالسا را ​​روی ذرت قرار دهید سپس ماهیتابه را به مدت یک ساعت یا روی حرارت ملایم به مدت 4 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد از اینکه مرغ ها پخته شدند آنها را از ماهیتابه خارج کرده و آنها را بردارید و با ریش ریش ریش کنید. چنگال کنید و با پنیر خامه ای مخلوط کنید تا آب و پنیر مرغ خامه ای شود سپس در صورت تمایل با ترتیلا و گشنیز، آووکادو، پیاز و چیپس زیتون سرو کنید.

انتهای پیام/*

(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)

لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1277787

  جدول رده بندی تیمی پس از پیروزی تیم ایران مقابل لبنان - اندیشه معاصر

دیدگاهتان را بنویسید