به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه نوین، آش ترش با لپه یکی از غذاهای محلی گیلانی است که با کوکو و کتلت کاملا متفاوت است و برای ترکیب گوشت از کمی آرد نخودچی استفاده می شود. این شمن ها را می جوشانند و در یک سس ترش قرار می دهند.شمن ها رطوبت سس را جذب می کنند و طعم بی نظیری پیدا می کنند. در این غذا از آب یا آب پرتقال برای اسیدی کردن سس غذا استفاده می شود.
مواد لازم برای شام ترش با لپه
- آب میوه به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- روغن به میزان لازم
- 2-3 تخم مرغ
- چرخ کرده 300 گرم
- پیاز (متوسط) 2 عدد
- 3 قاشق غذاخوری لپه
- سیب زمینی (کوچک) 3 عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- دارچین به مقدار لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه شام ترش با لپه
ابتدا لپه ها را بشویید و با کمی آب و نمک و روغن بجوشانید. وقتی دانه ها خوب پخته شدند آب آن را جدا کرده و دانه ها را خوب له کنید و پیاز را رنده کنید و آب اضافی را اضافه کنید سپس گوشت و تخمه و پیاز و تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب مخلوط کنید. یک ماهیتابه را گرم کنید و داخل آن روغن بریزید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید
در یک قابلمه کوچک پوره گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید و سپس آب نارگیل را که کنار گذاشته اید، آب گوشت، نمک، فلفل، کمی دارچین و زردچوبه را اضافه کنید و اگر غلیظ بود کمی آب اضافه کنید. وقتی سس خوب پخت، عدس های سرخ شده را داخل آن بریزید و اجازه دهید گوشت بپزد، معمولا حدود نیم ساعت کافی است، سیب زمینی ها را پوست گرفته و دایره ای برش دهید و برای تزیین در روغن سرخ کنید.
یک دایره کوچک برش دهید و سرخ کنید.
انتهای پیام/*
(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)
لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1263450