طرز تهیه برقع با مواد دست ساز / مقرون به صرفه و خوش طعم – اندیشه معاصر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه نوین، بورک یکی از میان وعده های محبوب در بین مردم ترکیه است که می توان آن را با مواد مختلفی درست کرد.

مواد لازم برای تهیه برقع:

خمیر رشته: به مقدار لازم
سیب زمینی: 3 عدد
پیاز: 1 عدد
روغن زیتون: کمی
پنیر خامه ای: 100 گرم
پنیر پیتزا: 100 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه و پخت برقع:

۱ سیب زمینی ها را آب پز کنید، پیازها را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

طرز تهیه و پخت برقع:

۱ سیب زمینی ها را آب پز کنید، پیازها را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

2. سپس سیب زمینی های پخته شده را ریز خرد کرده (یا رنده کنید) و به پیاز اضافه کنید. کمی نمک و فلفل اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.

3. پس از برداشتن مواد از روی حرارت، پنیر را اضافه کرده و کمی هم بزنید.

4. خمیر را یکی یکی باز کنید و کمی زرده روی خمیر بمالید سپس مقداری از مخلوط آماده شده را داخل خمیر بریزید. لبه دیگر خمیر را برگردانید و کمی زرده اضافه کنید تا انتهای خمیر به هم وصل شود (زرده مانند چسب عمل می کند).

5. کف تابه را پهن کنید سپس خمیر تمام شده را کف قالب قرار دهید. قالب را در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 30 دقیقه بپزید، پس از آماده شدن بورکها با سس دلخواه سرو کنید.

  ایجاد یک شهر کم تردد با پلت فرم Picino.

نکته: می توانید هر چه می خواهید در برقع قرار دهید. از گوشت و مرغ گرفته تا سبزیجات

انتهای پیام/*

(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)

لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1263736

دیدگاهتان را بنویسید