طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی – اندیشه معاصر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه نوین،اکبر مرغ این یکی از خوشمزه ترین غذاهای خانگی است که با مرغ تهیه می شود. این غذای خوشمزه شمالی به روش های مختلفی طبخ و سرو می شود. برای تهیه این غذا بهتر است از مرغ سبک استفاده کنید و آن را به خوبی میل کنید.

مواد لازم برای پخت مرغ اکبر مجلسی

جوجه های کمتر از یک کیلوگرم عدد
پیازها شماره 2
فلفل شیرین نیم
سیر 4 قطره
لیمو ترش 3 اتاق
زعفران آب پز به درجه دلخواه
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر به درجه دلخواه
کره 150 گرم
روغن سرخ کردنی 1.5 لیتر
رب انار به درجه دلخواه
گردو آسیاب شده به درجه دلخواه
آماده سازی: 60 دقیقه
زمان پخت: 60 دقیقه
کل زمان پخت: 120 دقیقه

طرز تهیه اکبر جوجه

ابتدا مرغ را تمیز کرده و بشویید.

نکته: به خاطر داشته باشید که پوست مرغ را نگه دارید، زیرا اگر پوست مرغ را جدا کنید هنگام سرخ شدن سفت می شود.

مرغ را نصف کنید و خشک کنید.

سپس آن را خوشمزه یا به اصطلاح درست کنید دریایی انجام دادن.

مرغ را به زعفران آغشته کرده و با پیاز خرد شده، فلفل خرد شده، ۲ حبه سیر، پوست لیموترش رنده شده، آب، ۲ عدد لیمو ترش، نمک و فلفل در ظرفی مخلوط کنید.

مرغ را به مدت 3 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا با مواد طعم خوبی پیدا کند.

پس از استراحت در ظرف مناسبی به اندازه کافی روغن سرخ کردنی بریزید و روی مرغ را بپوشانید.

نصف پیاز و 2 حبه سیر را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 1.5 تا 2 ساعت تفت دهید.

  خداحافظی بحث برانگیز با فوق ستاره پرسپولیس! - اندیشه معاصر

نکته: از آنجایی که این روغن به دمای بالا نمی رسد، می توانید پس از پخت مرغ آن را صاف کرده و برای سرخ کردن از آن استفاده کنید.

مرغ را از روغن خارج کرده و در تابه با کمی کره تفت دهید.

کمی زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، آب ۱ عدد لیمو ترش و زعفران خورشتی را با کمی آب جوش مخلوط کرده و در حین تفت دادن روی مرغ بریزید.

طرز تهیه سس

کمی رب انار آسیاب شده یا رنده شده را با پودر سیر و زعفران خورشتی مخلوط کنید.

این سس را با زرشک، زعفران پلو و اکبر جوجه سرو کنید.

انتهای پیام/*

(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)

لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1257230

دیدگاهتان را بنویسید