به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه نوین،اکبر مرغ این یکی از خوشمزه ترین غذاهای خانگی است که با مرغ تهیه می شود. این غذای خوشمزه شمالی به روش های مختلفی طبخ و سرو می شود. برای تهیه این غذا بهتر است از مرغ سبک استفاده کنید و آن را به خوبی میل کنید.
مواد لازم برای پخت مرغ اکبر مجلسی
جوجه های کمتر از یک کیلوگرم | عدد |
پیازها | شماره 2 |
فلفل شیرین | نیم |
سیر | 4 قطره |
لیمو ترش | 3 اتاق |
زعفران آب پز | به درجه دلخواه |
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر | به درجه دلخواه |
کره | 150 گرم |
روغن سرخ کردنی | 1.5 لیتر |
رب انار | به درجه دلخواه |
گردو آسیاب شده | به درجه دلخواه |
آماده سازی: | 60 دقیقه |
زمان پخت: | 60 دقیقه |
کل زمان پخت: | 120 دقیقه |
طرز تهیه اکبر جوجه
ابتدا مرغ را تمیز کرده و بشویید.
نکته: به خاطر داشته باشید که پوست مرغ را نگه دارید، زیرا اگر پوست مرغ را جدا کنید هنگام سرخ شدن سفت می شود.
مرغ را نصف کنید و خشک کنید.
سپس آن را خوشمزه یا به اصطلاح درست کنید دریایی انجام دادن.
مرغ را به زعفران آغشته کرده و با پیاز خرد شده، فلفل خرد شده، ۲ حبه سیر، پوست لیموترش رنده شده، آب، ۲ عدد لیمو ترش، نمک و فلفل در ظرفی مخلوط کنید.
مرغ را به مدت 3 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا با مواد طعم خوبی پیدا کند.
پس از استراحت در ظرف مناسبی به اندازه کافی روغن سرخ کردنی بریزید و روی مرغ را بپوشانید.
نصف پیاز و 2 حبه سیر را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 1.5 تا 2 ساعت تفت دهید.
نکته: از آنجایی که این روغن به دمای بالا نمی رسد، می توانید پس از پخت مرغ آن را صاف کرده و برای سرخ کردن از آن استفاده کنید.
مرغ را از روغن خارج کرده و در تابه با کمی کره تفت دهید.
کمی زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، آب ۱ عدد لیمو ترش و زعفران خورشتی را با کمی آب جوش مخلوط کرده و در حین تفت دادن روی مرغ بریزید.
طرز تهیه سس
کمی رب انار آسیاب شده یا رنده شده را با پودر سیر و زعفران خورشتی مخلوط کنید.
این سس را با زرشک، زعفران پلو و اکبر جوجه سرو کنید.
انتهای پیام/*
(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)
لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1257230