طرز تهیه آش آبگوره تبریزی خوشمزه – تفکر معاصر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه نوین، یکی از غذاهای محلی و لذیذ آذربایجان شرقی، سوپ سوخته عمدتاً در شهر تبریز تهیه می شود. آب انگور ترش خواص زیادی مانند رفع تشنگی، صفرا و کاهش قند و کلسترول خون دارد. توصیه می کنم حتما این سوپ را بپزید و در کنار خانواده میل کنید. بخور سوپ سوخته به دلیل خواص فراوانی که دارد توسط پزشکان طب سنتی به ویژه برای سم زدایی بدن توصیه می شود.

مواد لازم برای تهیه آش آبغوره تبریزی

لوبیا آب پز 1 پیمانه
عدس آب پز 1 پیمانه
بلغور 1 پیمانه
برنج نصف پیمانه 1 پیمانه
یک کیلو سبزی 1 کیلوگرم
پیاز سرخ شده مقدار مورد نیاز
گوجه فرنگی رنده شده شماره 4
خیر 2 قاشق غذاخوری
قلم آب مقداری
اگر فصلی باشد یا خود شیره جعلی باشد نصف فنجان
آماده سازی: 60 دقیقه
زمان پخت: 60 دقیقه
کل زمان پخت: 120 دقیقه

طرز تهیه آش آبغوره تبریز

پیاز داغ، لوبیا، عدس، برنج و جو را بگذارید تا بپزد.

کمی سبزیجات در حال پخت و آب قلم اضافه کنید. سپس گوجه و دونات رنده شده و بهترین دونات ها را با کمی فلفل تفت داده شده در روغن اضافه می کنیم تا با خاکسترمان هماهنگ شود.

وقتی جا افتاد به آش نعنا داغ اضافه کنید. ما جوشاندن را حذف می کنیم.

به مقدار دلخواه آبمیوه اضافه کنید. اسیدیته به ذائقه شما بستگی دارد، چه زیاد باشد چه کم.

نوش جون

انتهای پیام/*

(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)

لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1257225

  شمهانی: ثبات سیاسی و امنیت پایدار در عراق به نفع منطقه است

دیدگاهتان را بنویسید