مرجانه حرات صادقی، دکترای محیط زیست و نخبگان علمی، عضو انجمن نخبگان حوزه علمیه دانشگاه مازندران، گفت: سنگ های گرانیت در آرامستان ها کاربرد فراوانی دارند و تحقیقات نشان می دهد که استفاده از این سنگ ها به دلیل در دسترس بودن مصالح است. پرتوها مانند اورانیوم یکی از عوامل ایجاد برخی سرطان ها هستند.
سنگ گرانیت یکی از سنگ هایی است که زمین شناسان و مهندسان معدن آن را فقط برای استفاده در نمای بیرونی ساختمان ها توصیه می کنند. آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا همچنین اعلام کرد که سنگ های گرانیتی مقادیر زیادی گاز رادون در هوا تولید می کنند که به دلیل وجود چهار هسته پیکو از این گاز در هوا، به اندازه کشیدن یک بسته سیگار در روز خطرناک است.
به گفته کارشناسان، سنگ های گرانیتی در منطقه ای که باد می وزد و سلامت افراد در معرض این اشعه ها به خطر می افتد، بیشتر رادیواکتیو می شوند.
استفاده از سنگهای گرانیت در آرامستانها در سالهای اخیر افزایش یافته است، اما نکته جالب توجه در آرامستانهای مازندران وجود درختان میوه مانند پرتقال است که به گفته دکتر خراط صادقی، استفاده از میوههای این درختان آسیبهایی به همراه خواهد داشت. سلامتی انسان.
این استاد دانشگاه در توضیح بیشتر این موضوع گفت: بارها نگرانی خود را از استفاده بی رویه از سنگ های گرانیت و کاشت درخت نارنج در آرامستان ها در حضور مراجع ذیربط اعلام کرده ام اما نتیجه ای نداشته است.
پیگیری برخی از مسئولان استانی نشان داده است که قانون منع استفاده از سنگ گرانیت و کاشت نهال میوه در آرامستانها وجود ندارد، اما بحث سرطانزا بودن این سنگها و میوههایی که در کنار آنها میرویند، مشکلی جدی است که این وزارتخانه باید به آن توجه کند. دنبال کردن. .
انتهای پیام/*
(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)
لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1246692