اندازه گیری میزان ویتامین ها در میوه ها و سبزیجات به لطف حسگر زیستی ارزان قیمتی که توسط محققان آلمانی، بلژیکی و هلندی ساخته شده است، به زودی به واقعیت تبدیل خواهد شد.
اندازه گیری میزان ویتامین ها در میوه ها و سبزیجات به لطف حسگر زیستی ارزان قیمتی که توسط محققان آلمانی، بلژیکی و هلندی ساخته شده است، به زودی به واقعیت تبدیل خواهد شد.
پروژه غربالگری مواد غذایی اروپا (EMR) در هلند برای حمایت از تولیدکنندگان در هنگام تغییرات آب و هوایی اجرا می شود.
دستگاه شاخص این پروژه حسگر زیستی است. این حسگر میتواند ویتامینهای موجود در خیار و سایر میوهها و سبزیجات را در زمان واقعی اندازهگیری کند.
این اطلاعات برای کشاورزان و تولیدکنندگان مواد غذایی حیاتی است زیرا به آنها اجازه می دهد تا متغیرهایی مانند سطح رطوبت گیاه را برای بهبود کیفیت محصولات خود تنظیم کنند.
اندازهگیری میزان ویتامینهای موجود در سبزیجات یا میوهها معمولاً حداقل روزها طول میکشد، زیرا نمونهها باید به آزمایشگاه ارسال شوند، اما با کمک این سنسور میتوان مقدار ویتامینها را فوراً تعیین کرد.
حسگر زیستی ویتامین های رژیم غذایی را با کدگذاری رنگ تشخیص می دهد. محققان دانشگاه ماستریخت در حال توسعه یک گیرنده حسگر زیستی هستند که می تواند میزان دقیق ویتامین A را در جنین تعیین کند.
ارزش پروژه غربالگری مواد غذایی (EMR) 1.9 میلیون یورو تخمین زده می شود که نیمی از آن توسط برنامه سیاست انسجام اتحادیه اروپا تامین مالی می شود.
این فناوری جدید همچنین به مصرف کنندگان این امکان را می دهد که علاوه بر تولیدکنندگان مواد غذایی، از کیفیت غذای خود نیز مطلع شوند.
انتهای پیام/