درخشش طرح تولید پودر خوراکی غور در رویداد ملی حل مشکلات

18965 407 فقط خبر

طرح تولید پودر خوراکی غور در رویداد ملی حل مسئله مقام دوم را در رتبه بندی استادان آن رویداد کسب کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از ملایر، مرتضی امیدی نژاد رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر در اولین رویداد کشوری حل مسئله با این طرح موفق به کسب مقام دوم در بخش استاد شد. برای تولید پودر خوراکی غور.

این فرآورده غذایی در طب اسلامی ایرانی علاوه بر استفاده از پودر غور به عنوان طعم دهنده غذا مانند سماق، در درمان بیماری های دستگاه گوارش، صفرا، چربی سوزی و مشکلات کبدی نیز موثر است.

امیدی نژاد درباره طرح تولید پودر خوراکی غور به خبرنگار خبرگزاری آنا، با بیان اینکه ملایر به عنوان شهر جهانی انگور انتخاب شده است، گفت: ظرفیت تولید این محصول خوراکی در ملایر در سایر مناطق کشور یافت نمی شود.

وی با اشاره به همکاری «مهندس امینه بهادری» در این پروژه گفت: با توجه به موفقیت پروژه و قول مساعد دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر سرمایه گذاری دانشگاه در این پروژه، ما را به انجام رساندیم. آماده همکاری در راه اندازی واحد تولیدی این طرح و ایجاد اشتغال برای دانش آموزان می باشند.

انتهای پیام/4129/

  مردان نیز یائسه می شوند! - اندیشه معاصر

دیدگاهتان را بنویسید