تأثیر شکلات و بستنی بر پرخاشگری انسان – تفکر مدرن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، بیسکویت و بستنی شیرین از جمله پرطرفدارترین غذاهای مصرفی بسیاری هستند. طعم شیرین و متمایز آنها باعث شده است که مورد علاقه بسیاری از پیر و جوان باشد.

مضرات این غذاها به مراتب بیشتر از شیرینی طعم آنهاست. این غذاها علاوه بر تاثیراتی که بر سلامت بدن دارند، نشان داده شده است که پرخاشگری انسان را افزایش می دهند.

محققان دانشگاه کلرادو توضیح دادند که سطوح پایین فروکتوز باعث افزایش تقاضا برای غذا و ذخیره انرژی به عنوان چربی می شود.

با این حال، مقادیر بیش از حد باعث تکانشگری و پرخاشگری می شود که خطر ابتلا به مشکلات رفتاری را افزایش می دهد. به گفته محققان، اثرات آن شامل ADHD، افسردگی شیدایی و اختلال دوقطبی است.

محققان پیشنهاد می کنند که مصرف بیش از حد فروکتوز و قندهای تصفیه شده ممکن است نقش مهمی در ایجاد این اختلالات داشته باشد.

محققان توضیح می‌دهند که فروکتوز واکنشی شبیه به گرسنگی را تحریک می‌کند و جستجوی غذا، ریسک‌پذیری، تکانشگری، واکنش‌های سریع و تهاجمی را برای کمک به یافتن غذا در پاسخ به بقا افزایش می‌دهد.

  فضانورد ناسا درگذشت

دیدگاهتان را بنویسید