بهترین غذاهای محلی را هنگام سفر به این مقاصد خارجی امتحان کنید!

به گزارش خبرگزاری آنا، سفر به هر نقطه از جهان لذت خاص خود را به همراه دارد، اما یکی از جذابیت های هر کشوری غذاهای محلی آن است. غذاهایی که نشان دهنده فرهنگ این سرزمین است و طعم متفاوتی را برای مسافران به ارمغان می آورد. سه مقصدی که امروز به شما معرفی می کنیم در کنار شباهت های غذاهای محلی هر کدام به شکلی منحصر به فرد خاطره ای لذیذ را در ذهن شما به یادگار خواهند گذاشت.

تور باکو و خوردن غذاهای خوشمزه آذری

اگر تور باکو را برای امتحان غذاهای محلی آذری انتخاب کرده باشید، متوجه شباهت های فراوان غذاهای ما و مردم این کشور خواهید شد. به همین دلیل بسیاری از کسانی که دوست ندارند غذاهای عجیب و غریب را امتحان کنند در باکو خوش می گذرانند، در واقع ویژگی های کلی بسیاری از غذاهای آذری کاملا شبیه به غذاهای ایرانی است و تنها تفاوت هایی در طرز پخت آن وجود دارد.

یکی از محبوب ترین غذاهای محلی باکو کباب است که بسیار مورد استقبال اروپایی ها قرار می گیرد. اما یکی از غذاهای خاص و لذیذ باکو قطاب یا خطاب است که از نان مانند لواش درست می شود و پس از پخش نان با مواد مختلفی از جمله گوشت، اسفناج، پنیر و … پر می شود. غذایی که در برخی نقاط ایران نیز تهیه می شود. انواع دمنوش در باکو نیز به وفور یافت می شود و بسیاری از خارجی ها دم کرده به عنوان پیش غذا سفارش می دهند. آش دوغ، کوفته، لاوانگی و دوشبارا از دیگر غذاهای محلی محبوب باکو هستند.

  مرز دوغارون بسته است - خبرگزاری آنا

برای چشیدن طعم لذیذ غذاهای آذری بهتر است به رستوران های تخصصی این نوع غذاها بروید که یکی از محبوب ترین آنها رستوران مجلل نرگیز است. این رستوران بیش از 30 سال است که در این نقطه از باکو فعالیت می کند و غذاهای مختلفی را به صورت کاملا کلاسیک تهیه می کند. رستوران موزه شیروانشاه یکی دیگر از انتخاب های عالی شهر است که در موقعیت مکانی عالی در شهر و نزدیک به بسیاری از هتل های معروف قرار دارد. رستوران های دلمه، فیروزه و سوماق را هم در نظر داشته باشید که همگی گزینه های عالی در پایتخت آذربایجان هستند و غذاهای بسیار خوبی برای شما سرو می کنند.

برای رفتن به تور آذربایجان، ارمنستان و سایر کشورهای منطقه حتما به آشلوار جین مسافرتی مقتدرسیر تابان بازدید. این گروه یکی از قدیمی ترین آژانس های مسافرتی فعال در کشورمان است که تورهایی را به مقاصد مختلف دنیا برگزار می کند و با ارائه خدمات عالی و قیمت های رقابتی، انتخابی ایده آل برای سفر به خارج از کشور محسوب می شود.

غذاهای محلی لذیذ در تور کوش آداسی

در طول تور کوش آداسی این فرصت را خواهید داشت که طعم غذاهای لذیذ ترکی و البته انواع غذاهای دریایی را بچشید. غذاهای محبوبی که طرفداران جهانی دارند. یکی از انتخاب های همیشگی این شهر که هم ارزان و هم خوشمزه به حساب می آید، کباب ترکی و دونر است. این دو نوع غذا را تقریباً در همه جای شهر می توانید پیدا کنید.

تور کوش آداسی

البته لاهماجو یا پیتزای ترکی نیز طرفداران زیادی دارد. این غذای ساده از خمیرهای بزرگی تشکیل شده است که روی آن ها گوشت چرخ کرده، پیاز و مقداری سبزیجات می ریزند و می پزند. اگر در منوی رستوران نام یپرک سرما را دیدید فکر کنید این غذا همان دولما برگ ماست و تفاوت خاصی ندارد. برنج و مرغ، کارنیاریک که شبیه کوفته بادمجان است و خورش عدس از دیگر غذاهای محلی محبوب کوش آداسی هستند.

  تیم ملی پاورلیفتینگ ایران نایب قهرمان آسیا شد

یکی از چیزهایی که در سفر به کوش آداسی نباید از دست بدهید، غذاهای دریایی لذیذی است که در این شهر تهیه می شود. برای این منظور به رستوران های معروف غذاهای دریایی مانند کوله، لیمان یا مزگیت بروید و ماهی و انواع غذاهای دریایی سفارش دهید.

رستوران های غذاهای محلی در کوش آداسی کم نیستند و غذاهای ترکی می فروشند. یکی از معروف ترین آنها آناتولی است که به غذاهای این منطقه اختصاص دارد. رستوران ارزنجان نیز یک انتخاب عالی در این شهر است که خیلی گران نیست و غذاهای باکیفیتی دارد. در نهایت سفارش دسرهای خوشمزه ترکی را در کوش آداسی فراموش نکنید و این قسمت از غذاهای محلی این کشور را از دست ندهید.

در تور ارمنستان غذاهای خوشمزه و ارزان را امتحان کنید

ارمنی ها در آشپزی شباهت زیادی به ایرانی ها دارند و برخی از غذاهایشان مانند کباب هایی که می پزند شباهت زیادی به غذاهای ما دارد. آنها حتی غذایی به نام فرنی دارند که در واقع کله پاچه است. تنوع غذا در ارمنستان واقعا عالی است و به همین دلیل ارمنستان یکی از مقاصد عالی برای دوستداران غذا به حساب می آید.

تور ارمنستان

در کنار کروات که شبیه به شیشلیک اما کوچکتر است و تقریباً محبوب ترین غذای ارمنی به شمار می رود، ایشخان یا ماهی کبابی نیز در بین مردم این کشور جایگاه ویژه ای دارد. این غذا اغلب با ماهی سالمون درست می شود و می توانید آن را در اکثر رستوران های محلی سفارش دهید. برویم سراغ غذاهای خاص این کشور؛ کاپاما یک غذای محلی جالب است که در کدو حلوایی تهیه می شود و با برنج آب پز و انواع میوه های خشک پر می شود. غذایی شیرین و بسیار خوشمزه که در ایام کریسمس محبوبیت بیشتری پیدا می کند.

  عذرخواهی تلخ فرهاد مجیدی از استقلال/سرمربی؟ / آبی ها در مسیر تغییر! - اندیشه معاصر

هریسا یکی از غذاهای لذیذ سفره ارامنه است که نوعی حلیم غلیظ است که با مرغ یا بره درست می شود. کوفته، بوسول، هاشما و بسیاری از غذاهای دیگر را می توان به این لیست اضافه کرد.

اما اگر به ایروان می روید و می خواهید این غذاهای خوشمزه محلی را میل کنید، باید از بهترین رستوران های این شهر دیدن کنید. میخانه گاتا یکی از معروف ترین رستوران های محلی ایروان است که این غذاها را به صورت کاملا سنتی تهیه می کند. قیمت ها در این رستوران نسبتا خوب است و غذا از کیفیت بالایی برخوردار است. لواش یکی دیگر از رستوران های ارمنی محبوب ایروان است که امروزه در بین گردشگران بسیار محبوب شده است. فضای گرم و فوق العاده رستوران لواش و غذاهای تهیه شده از بهترین و تازه ترین مواد اولیه ترکیبی عالی را ایجاد کرده است که به شما توصیه می کنیم در تور ارمنستان حتما یک شب را در این مکان سپری کنید.

انتهای پیام/ ر

دیدگاهتان را بنویسید