مردم با توجه به زندگی اجتماعی خود همواره با مشکلات مختلفی مواجه بوده اند که برخی از آنها بدون توجه به جسم، روانی بوده و سلامت روح افراد را به خطر می اندازد. بیماری ها همواره رویکردی پیچیده و گسترده با مشکلات روزافزون و شدت و توانایی افراد در مقاومت در برابر آن داشته اند و این مقیاس آلودگی نیاز به مطالعه نحوه مقابله با این بیماری را توجیه می کند.
تجربه نشان داده است که بعد روانی حلقه مفقوده حوزه بهداشت و درمان مستلزم تحلیل، تحلیل و بررسی کاستی ها و ضعف هایی است که در طول تاریخ در این زمینه وجود داشته است و همچنین هر چیزی که حلقه های زنجیره بهداشت را می شکند. سابق.
طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت، سلامت به معنای عدم وجود مشکلات روحی، اجتماعی، اقتصادی و جسمی برای هر فرد در جامعه است که به معنای فقدان بیماری و ناتوانی جسمی نیست.
اکثر بیماران جسمی نیز از بیماری روانی رنج می برند و از بین رفتن علائم بیماری جسمی به معنای بهبود وضعیت روحی بیمار نیست، او بیماری روانی ندارد.
در جامعه مدرن به ویژه در سال های اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت ها و محرومیت های اجتماعی، سبک زندگی جامعه به طور غیر ارادی تغییر کرده و در عین حال بسیاری از مشکلات روحی و روانی ریشه در انزوا، تنهایی، استرس دارد. ، فشار. روانشناسی و دوری از جامعه در بین افراد مختلف بدون سن و جنس ریشه دوانید و بر روان آنها تأثیر گذاشت. از آنجایی که نهادهایی مانند خانواده و برخی دیگر از نهادها که به طور غیرمستقیم به سلامت روان افراد کمک کردهاند، در شرایط کنونی تا حد زیادی کارایی خود را از دست دادهاند، نیاز به مشاوره و خدمات روانشناختی در جامعه افزایش چشمگیری یافته است.
با افزایش مشکلات روانی که جنبه روانی نیز دارد، سلامت روان اهمیت پیدا می کند و بی توجهی به سلامت روان می تواند عواقب فراوان و بعضاً جبران ناپذیری برای جامعه داشته باشد. در چنین شرایطی افراد از نظر روانی نیاز به سرپناهی دارند که حضور مشاوران و ارائه خدمات روانشناسی پاسخگوی این نیاز است.
اما نکته مهم این است که هنوز هیچ برنامه مدون و موثری در دستگاه ها و سازمان های اجرایی جامعه برای اطلاع رسانی و آموزش شهروندان در خصوص آسیب های بیماری های روانی و اهمیت این موضوع و ارتباط آن با سلامت جسم و یکی از دغدغه های ما وجود ندارد. . تمرکز کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی شهر تهران بر این موضوع است، لذا علیرغم فشارها و استرس های ناشی از زندگی روزمره، برنامه های کاربردی و عملیاتی سلامت باید توسط مدیریت شهری مورد بازنگری قرار گیرد که علاوه بر توجه به بدن، روانی را نیز شامل می شود. بهداشت، شهروندی اجتماعی و فرهنگی.
شهروندان تهرانی با توجه به عوامل مختلف و ارائه برخی آمارها بیشتر از سایر شهرها در معرض ابتلا به بیماری های روانی هستند، بنابراین انتظار می رود وزارت بهداشت و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نیز برنامه ریزی جدی و عملیاتی داشته باشند. در این زمینه در نظر داشته باشید.
نهم اردیبهشت ماه که روز روانشناس و مشاور است بر تمامی دست اندرکاران این عرصه که با خودآگاهی و خودشناسی به روند رشد روحی و روانی کمک می کنند تبریک می گوییم. امیدوارم این روز یادآور خوبی برای توجه به رشد علمی و عملی همه فعالان و صاحب نظران این عرصه باشد.
انتهای پیام/4129/