افزایش مصرف 50 گرم از این ماده غذایی منجر به سرطان روده بزرگ می شود – تفکر مدرن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی Contemporary Thought، تعداد سرطان ها در جهان همچنان ناامید کننده است.

طبق مطالعات قبلی، در سال 2020، نزدیک به 10 میلیون نفر بر اثر سرطان جان خود را از دست دادند.

متخصصان بهداشت هنوز در تلاش برای شناسایی عوامل خطر سرطان هستند.

اگرچه نقش رژیم غذایی در افزایش خطر سرطان بحث برانگیز است، اما شواهد فزاینده ای وجود دارد که این ارتباط وجود دارد و نمی توان آن را نادیده گرفت.

بیشتر تمرکز بر ارتباط بین رژیم غذایی و خطر سرطان است.

بر اساس یک مطالعه، بین مصرف غذاهای معمولی و پرمصرف با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ ارتباط معناداری وجود دارد.

داده های اخیر نشان می دهد که ارتباط قابل توجهی بین مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده و خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ وجود دارد.

سرطان کولورکتال سومین سرطان شایع در جهان است.

به گزارش روزنامه اکسپرس، مطالعات زیست محیطی نشان می دهد که بین مصرف گوشت و افزایش خطر ابتلا به سرطان روده وجود دارد. به ازای هر 50 گرم مصرف روزانه گوشت فرآوری شده، خطر ابتلا به این سرطان 17 درصد افزایش می یابد و به ازای هر 100 گرم افزایش مصرف گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ 18 درصد افزایش می یابد.

انتهای پیام/*

(1 بار بازدید شده، 1 بازدید امروز)

لینک کوتاه: https://andishemoaser.ir/?p=1277959

  ترامپ: ایران دیگر از ما نمی ترسد و چین دیگر به ما احترام نمی گذارد

دیدگاهتان را بنویسید